sadaya Kategori
EN

Boucle Overcoat Pantun lawon

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Boucle Overcoat Pantun lawon

  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636423306957207.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636423306831682.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636423306142638.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636423306366432.jpg
  • Boucle fashion kotak-kotak warna-warni kalayan lawon nyikat
  • Boucle fashion kotak-kotak warna-warni kalayan lawon nyikat
  • Boucle fashion kotak-kotak warna-warni kalayan lawon nyikat
  • Boucle fashion kotak-kotak warna-warni kalayan lawon nyikat

Boucle fashion kotak-kotak warna-warni kalayan lawon nyikat

gambaran

Jenis pamayaran: T/T

Incoterm: FOB, CIF

Min. Urutan: 2000 Méter

Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Angkutan: Samudra, Udara

Palabuhan:SHANGHAI,NINGBO

Taros Kami
  • spésifikasi

Atribut Produk

Model No.AY220175ABC

merekBULUNG

suplai TipeTaroskeun-kanggo-Tarekat

karajinanranginang

gayaPALING ENDAN



Kamampuhan suplai & Émbaran tambahan

bungkusanPAKET GULUNG

kakuwatan keur ngasilkeun5000MTS

kandaraanSagara, Hawa

Tempat AsalCina

Kamampuhan suplai100000MTS

palabuhanSHANGHAI, NINGBO

Jenis pamayaranT / T

IncotermFOB, CIF

Waktos pangiriman30 Poé



Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: Méter

Jenis Paket: PAKET ROLL


Boucle fashion kotak-kotak warna-warni kalayan lawon nyikat

Benang Boucle dyed design plaid warni kalayan lawon fashion brushing husus, fabrics cocog pikeun nyieun jas, jas, rok jeung lianna unggal jenis pakéan, sarta anjeun bisa mikir tékstil séjén (téktil imah, kantong, sapatu, jsb)

Urang tiasa ngalakukeun sagala sorts warna, bisa nurutkeun pangabutuh sémah mun cocog jeung dirobah, urang boga ngagiling anyaman urang sorangan, jadi speed sampling gancang, ngembangkeun bakal maksakeun pisan kuat, masihan konsumén kualitas pangalusna sarta efisiensi.


KOMPOSISI: 100% POLIÉSTER

Beurat: 400GSM

rubakna: 57/58"


1

Kategori Produk: Boucle Overcoat Fashion Fabric

Wangun Kontan