sadaya Kategori
EN

Boucle Woman urang jas Woolen lawon

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Boucle Woman urang jas Woolen lawon

  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636427487862661.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636427490581912.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636427485189835.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636427486570719.jpg
  • Boucle Woolen dipariksa ku lawon desain titik bodas
  • Boucle Woolen dipariksa ku lawon desain titik bodas
  • Boucle Woolen dipariksa ku lawon desain titik bodas
  • Boucle Woolen dipariksa ku lawon desain titik bodas

Boucle Woolen dipariksa ku lawon desain titik bodas

gambaran

Jenis pamayaran: T/T

Incoterm: FOB, CIF

Min. Urutan: 2000 Méter

Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Angkutan: Samudra, Udara

Palabuhan:SHANGHAI,NINGBO

Taros Kami
  • spésifikasi

Atribut Produk

Model No.AY219038AB

suplai TipeTaroskeun-kanggo-Tarekat

karajinanranginang

gayaPALING ENDAN


Kamampuhan suplai & Émbaran tambahan

bungkusanPAKET GULUNG

kakuwatan keur ngasilkeun5000MTS

kandaraanSagara, Hawa

Tempat AsalCina

Kamampuhan suplai10000MTS

palabuhanSHANGHAI, NINGBO

Jenis pamayaranT / T

IncotermFOB, CIF

Waktos pangiriman30 Poé



Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: Méter

Jenis Paket: PAKET ROLL


Boucle Woolen dipariksa ku lawon desain titik Bodas

Wol Boucle benang dicét design plaid jeung titik bodas lawon fashion, lawon anu cocog pikeun nyieun jas, jas, rok jeung lianna unggal jenis pakean, sarta anjeun bisa mikir tékstil séjén (téktil imah, kantong, sapatu, jsb)

Urang tiasa ngalakukeun sagala sorts warna, bisa nurutkeun pangabutuh sémah mun cocog jeung dirobah, urang boga ngagiling anyaman urang sorangan, jadi speed sampling gancang, ngembangkeun bakal maksakeun pisan kuat, masihan konsumén kualitas pangalusna sarta efisiensi.


KOMPOSISI: 100% POLY + ACRYLIC + LAIN

Beurat: 450GSM

rubakna: 57/58"


1

Kategori produk: Boucle Woman urang Jas Woolen lawon

Wangun Kontan