sadaya Kategori
EN

Kain Tenun Boucle

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Kain Tenun Boucle

  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636362112999948.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636362108114560.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636362106190899.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636362110854194.jpg
  • Boucle fashion benang dyed design lawon
  • Boucle fashion benang dyed design lawon
  • Boucle fashion benang dyed design lawon
  • Boucle fashion benang dyed design lawon

Boucle fashion benang dyed design lawon

gambaran

Jenis pamayaran: T/T

Incoterm: FOB, CIF

Min. Urutan: 2000 Méter

Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Angkutan: Samudra, Udara

Palabuhan:SHANGHAI,NINGBO

Taros Kami
  • spésifikasi

Atribut Produk

Model No.AY220093 ABCD

merekBULUNG

suplai TipeTaroskeun-kanggo-Tarekat

karajinanranginang

gayaKEDUA, BENANG DIcelup



Kamampuhan suplai & Émbaran tambahan

bungkusanPAKET GULUNG

kakuwatan keur ngasilkeun5000MTS

kandaraanSagara, Hawa

Tempat AsalCina

Kamampuhan suplai100000MTS

palabuhanSHANGHAI, NINGBO

Jenis pamayaranT / T

IncotermFOB, CIF

Waktos pangiriman30 Poé



Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: Méter

Jenis pakét: PAKET GULUNG


Boucle fashion benang dyed design lawon

Boucle Woolen yarn dyed design  fashion fabric, fabrics are suitable for making the coats, suits, skirts and other each kind of clothing, and you can think of other textiles (home textile, bag, shoes, etc.)

Urang tiasa ngalakukeun sagala sorts warna, bisa nurutkeun pangabutuh sémah mun cocog jeung dirobah, urang boga ngagiling anyaman urang sorangan, jadi speed sampling gancang, ngembangkeun bakal maksakeun pisan kuat, masihan konsumén kualitas pangalusna sarta efisiensi.


KOMPOSISI: 100% POLY + ACRYLIC + LAIN

Beurat: 285GSM

rubakna: 57/58"

1

Kategori Produk: Kain Tenun Boucle

Wangun Kontan