sadaya Kategori
EN

Loops Benang Tartan Kain

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Loops Benang Tartan Kain

  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636354160887397.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636354160243925.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636354159177240.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1636354163198077.jpg
  • Kotak-kotak Boucle Woolen sareng lawon benang puteran
  • Kotak-kotak Boucle Woolen sareng lawon benang puteran
  • Kotak-kotak Boucle Woolen sareng lawon benang puteran
  • Kotak-kotak Boucle Woolen sareng lawon benang puteran

Kotak-kotak Boucle Woolen sareng lawon benang puteran

gambaran

Jenis pamayaran: T/T

Incoterm: FOB, CIFMin. 

Pesenan: 2000 

Waktos Pangiriman Méter: 30 Dinten

Angkutan: Samudra, Udara

Palabuhan:SHANGHAI,NINGBO

Taros Kami
  • spésifikasi

Atribut Produk

Model No.AY220183

suplai TipeTaroskeun-kanggo-Tarekat

karajinanranginang

gayaPALING ENDAN


Kamampuhan suplai & Émbaran tambahan

bungkusanPAKET GULUNG

kakuwatan keur ngasilkeun5000MTS

kandaraanSagara, Hawa

Tempat AsalCina

Kamampuhan suplai10000MTS

palabuhanSHANGHAI, NINGBO

Jenis pamayaranT / T

IncotermFOB, CIF

Waktos pangiriman30 Poé



Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: Méter

Jenis pakét: PAKET GULUNG


Woolen Boucle Plaid sareng lawon benang puteran

Benang Boucle Woolen dicét desain kotak-kotak kalayan benang puteran lawon fashion, lawon anu cocog pikeun nyieun jas, jas, rok jeung lianna unggal jenis pakean, sarta anjeun bisa mikir tékstil séjén (téktil imah, kantong, sapatu, jsb)

Urang tiasa ngalakukeun sagala sorts warna, bisa nurutkeun pangabutuh sémah mun cocog jeung dirobah, urang boga ngagiling anyaman urang sorangan, jadi speed sampling gancang, ngembangkeun bakal maksakeun pisan kuat, masihan konsumén kualitas pangalusna sarta efisiensi.


KOMPOSISI: 100% POLY + ACRYLIC + LAIN

Beurat: 450GSM

rubakna: 57/58"

1

Kategori Produk: Loops Benang Tartan Fabric

Wangun Kontan