sadaya Kategori
EN

Kain Tenun Wol

Anjeun aya didieu : Imah>produk>Kain Tenun Wol

  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1635837100951259.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1635837099928478.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1635837100334947.jpg
  • https://www.gxboucle.com/upload/product/1635837101586965.jpg
  • Woolen fashion Plaid design brushed lawon
  • Woolen fashion Plaid design brushed lawon
  • Woolen fashion Plaid design brushed lawon
  • Woolen fashion Plaid design brushed lawon

Woolen fashion Plaid design brushed lawon

gambaran

Jenis pamayaran: T/T

Incoterm: FOB, CIF

Min. Urutan: 2000 Méter

Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Angkutan: Samudra, Udara

Palabuhan: SHANGHAI, NINGBO

Taros Kami
  • spésifikasi
Atribut Produk

Model No.AY219171ABC

merekBULUNG

suplai TipeTaroskeun-kanggo-Tarekat

karajinanranginang

gayaPALING ENDAN






Kamampuhan suplai & Émbaran tambahan

bungkusanPAKET GULUNG

kakuwatan keur ngasilkeun5000MTS

kandaraanSagara, Hawa

Tempat AsalCina

Kamampuhan suplai100000MTS

palabuhanSHANGHAI, NINGBO

Jenis pamayaranT / T

IncotermFOB, CIF

Waktos pangiriman30 Poé




Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: Méter

Jenis pakét: PAKET GULUNG

Woolen fashion Plaid design lawon brushed

Benang Woolen dicelup desain plaid kalawan brushing lawon fashion, fabrics anu cocog pikeun nyieun jas, jas, rok jeung lianna unggal jenis pakéan, sarta anjeun bisa mikir tékstil séjén (téktil imah, kantong, sapatu, jsb)

Urang tiasa ngalakukeun sagala sorts warna, bisa nurutkeun pangabutuh sémah mun cocog jeung dirobah, urang boga ngagiling anyaman urang sorangan, jadi speed sampling gancang, ngembangkeun bakal maksakeun pisan kuat, masihan konsumén kualitas pangalusna sarta efisiensi.


KOMPOSISI: 100% POLY + ACRYLIC + LAIN

Beurat: 380GSM

rubakna: 57/58"


1


Wangun Kontan